PLEISTERWERKEN

Bij pleisterwerken is de keuze van de gips een belangrijk onderdeel. Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander dat het type gips zeer belangrijk is voor een mooi resultaat. Eerst selecteren wij dus nauwlettend het type gips en onderlaag die past bij uw werken.

Onze stukadoors en bezetters bepleisteren met de precisie van jaren ervaring en met behulp van professionele hulpstukken (gegalvaniseerde hoekprofielen…)
en machines. Onze ploeg staat ook onder continu toezicht van de ploegbaas en zaakvoerder, die zich ontfermt over de geleverde kwaliteit.

Bovendien houden onze stukadoors en medewerkers zich bij de uitvoering van pleisterwerken strikt aan de milieu-, veiligheids- en hygiënevoorschriften.

PLEISTERWERKEN

ANTWERPEN & VLAAMS-BRABANT

P&B Construct uit Bonheiden is dé gespecialiseerde aannemer voor pleiserwerken. Wij zijn vooral actief in en rond de regio Antwerpen en Vlaams-Brabant.

Wij zorgen voor een prachtig nieuwe bepleistering binnenshuis en plaatsen ook nieuwe wanden en muren. Wij werken steeds met de laatste kwaliteitspleisters en het beste materiaal om uw ruimte vakkundig te renoveren.

Wij werken elke ruimte tot in de puntjes af!

Wij gaan dan keer op keer voor een prachtig resultaat.

Wenst u graag vrijblijvend een offerte voor pleisterwerken?OFFERTE PLEISTERWERKEN