PLEISTERWERKEN

Bij pleisterwerken is de keuze van de gips een belangrijk onderdeel. Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander dat het type gips zeer belangrijk is voor een mooi resultaat. Eerst selecteren wij dus nauwlettend het type gips en onderlaag die past bij uw werken.

Onze stukadoors en bezetters bepleisteren met de precisie van jaren ervaring en met behulp van professionele hulpstukken (gegalvaniseerde hoekprofielen…)
en machines. Onze ploeg staat ook onder continu toezicht van de ploegbaas en zaakvoerder, die zich ontfermt over de geleverde kwaliteit.

Bovendien houden onze stukadoors en medewerkers zich bij de uitvoering van pleisterwerken strikt aan de milieu-, veiligheids- en hygiënevoorschriften.

PLEISTERWERKEN

ACTIEF IN GANS VLAANDEREN

P&B Construct is dé gespecialiseerde aannemer voor pleiserwerken. Wij werken met een team van aannemers in regio & omgeving van Antwerpen, Vlaams-Brabant, Brussel, Limburg, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

Naast plakwerken kan u op ons ook rekenen voor het plaatsen van crepi, gyproc plaatsen en verven.

Wij zorgen voor een prachtig nieuwe bepleistering binnenshuis en plaatsen ook nieuwe wanden en muren. Wij werken steeds met de laatste kwaliteitspleisters en het beste materiaal om uw ruimte vakkundig te renoveren.

Wij werken elke ruimte tot in de puntjes af!

Wij gaan dan keer op keer voor een prachtig resultaat.

GRATIS OFFERTE BEZETTINGSWERKEN AANVRAGEN

CONTACTEER ONS

Vraag hier gratis een offerte aan voor plakwerken. Wij werken zowel in nieuwbouwwoningen als bij renovatieprojecten, voor particulieren en zakelijke klanten.

GRATIS OFFERTE

Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar al onze aangesloten bedrijven in een straal van 40km rondom uw gemeente.

U krijgt van een gratis offerte en indien nodig wordt u gecontacteerd voor een vrijblijvende afspraak.

KEER TEVREDEN TERUG

Kies zelf of en met wie u samenwerkt. U kan vervolgens genieten een proper resultaat.

  OFFERTE PLEISTERWERKEN

  Waarvoor zoekt u een stukadoor?*

  Moeten er ook andere werken uitgevoerd worden?*

  Locatie van de werf?*

  Deadline?*

  Beschrijf uw opdracht*

  Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze bedrijven voldoende informatie hebben om op te reageren.
  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.